В новините
 
10.01.2009 18:16   Новината е видяна 4142 пъти
Отворено писмо от привържениците на футболен клуб "Черноморец Бургас" към всички бургаски медии

Вече се разчу доста за националните протести на 14-ти този месец. Ние, феновете на Акулите, няма да останем статични при това положение в страната. Въпреки, че основното събитие е предвидено пред сградата на НС в София, смятаме че НАЦИОНАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ ТРЯБВА ДА СА ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ.

Именно за това взехме решение, всеки, който има съзнанието на българин, милеещ за бъдещето на страната си и който желае да покаже негативното си отношение към тази управленска коалиция и това правителство, да излезе и да протестира на местно ниво - в Бургас. Часът ще бъде същия като в София, а мястото ще е пред сградата на общината.

Ние не протестиреме срещу кмет, общински съветници или други местни органи на властта, но общината е сградата - символ на държавната власт и това е най - доброто място за протеста. Ние ще отидем на площада, не като фенове, а като граждани на България. Призоваваме и всички други да го направят. Студенти, учители, лекари, земеделци, фермери, запалянковци, всеки който има желанието и е съгласен с идеята. Целта ни е да привлечем вниманието върху общественото мнение - ПРОТИВ това правителство. Ние не искаме повече да ни управляват етнически партии, стари комунисти и хора, чиито планове са само как да грабят. Ние искаме виновниците за всичките кризи, които претърпя страната ни през последните 4 години на това управление, да бъдат наказани. Ще се видим на площада, скъпи съграждани.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |