В новините
 
16.01.2009 17:25   Новината е видяна 4327 пъти
Renesanz качват 10 диджеи на боксов ринг в зала "Фестивална"

На 7 март в столичната зала “Фестивална” агенция Renesanz организира първото си мащабно денс събитие за новата 2009-а, озаглавено “Battle Arena”. Уникалната в световен мащаб концепция на партито включва 10 топ-диджеи, които свирят по двойки в своеобразен музикален двубой. Сцената ще е оформена като боксов ринг, а предизвикателни девойки ще обявяват началото на всеки нов рунд. Визуалното и звуково шоу е изключително зрелищно, което вече се доказа от първото издание на “Battle Arena”, провело се при препълнена зала през март миналата година.

На 7 март зад двата пулта ще се изявят редица именити участници. Хедлайнер за вечерта ще бъде испанецът Cristian Varela, който през 2008-а за втора поредна година спечели приза “Най-добър техно диджей в света” на денс наградите в Ибиза. Той ще се изправи срещу испанския си колега Bando на 6 грамофона и 2 миксера.

От Бразилия за първи път в България пристига и определяния за “най-техничния” скреч-майстор в света, който прави чудеса с грамофоните – DJ Murphy. Той ще се срещне на сцената с германския топ-продуцент и диджей Christian Fischer.

В борба за надмощие сили ще премерят и английските ветерани на ейсида – Chris Liberator и Dave The Drummer. Двамата са легенди в жанра, със стотици издадени сингли в целия свят.

В категория “свръх-тежка” един срещу друг ще се изправят немците Waldhaus & Weichentechnikk, добре познати сред любителите на по-екстремната музика.

България пък ще бъде представена от Balthazar & JackRock, които през изминалата година отбелязаха редица успехи у нас и в чужбина.

В средата на зала “Фестивална” ще бъде построена арена с размер 10 на 10 метра, а гладиаторите ще са въоръжени за двубоя със 100 киловатово озвучаване. Множество светлинни ефекти и декорации, както и впечатляваща мултимедийна визия и триизмерен цветен лазер ще допринасят за незабравимата атмосфера.

Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena 2 се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |