В новините
 
22.01.2009 12:21   Новината е видяна 3523 пъти
Играчите на Красимир Балъков направиха първа тренировка в Анталия

Отборът на „Черноморец – Бургас” пристигна в късния следобед в Анталия с полет от Истанбул. На летището два автобуса на немска тур операторска фирма очакваха футболистите, които веднага потеглиха към хотел Ксанте ризорт, който ще бъде домакин на десетдневния тренировъчен лагер.

Играчите се настаниха в хотела и след 30 минути излязоха на първата си тренировка. Тя се проведе на игрището, резервирано специално за отбора. Тренировъчната база към хотела всъщност е построена през 2008 година и разполага с два терена. И към двата са изградени всички необходими удобства за провеждане на професионална подготовка. Теренът на който ще тренират „акулите” може да се сравни с най-добрите футболни игрища в Европа. 

Първата тренировка бе водена от старши треньора Красимир Балъков, под чието ръководство играчите навъртяха сериозен километраж, въпреки уморителното пътуване. 

Още при пристигането си Балъков и футболистите бяха посрещнати от Петър Александров, който е в екипа на швейцарския Люцерн, с когото бургазлии са настанени в хотела. В четвъртък отборът ще тренира два пъти, а в петък ще се изправи срещу швейцарците в първата си контрола на турска земя.  

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |