В новините
 
27.01.2009 18:26   Новината е видяна 4457 пъти
Лекуващ се в ЦПЗ - Бургас пали одеала и възглавници в стаята си

На 27.01.т.г. около 01.15 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в интензивното отделение на Центъра за психично здраве, при който е пострадал лекуващ се там мъж. Констатирано е, че пострадалия - К.А., 52 годишен от с. Бата, е бил настанен за лечение сам в стая от 23.01.т.г. с диагноза «биполярно афективно разстройство». Същият около 21.00 ч. на 26.01.т.г. е предизвикал пожар в интензивното отделение, като е запалил одеалата в стаята, в която се лекува.

Около 22.00 ч. на същата дата запалил и възглавницата си, но въпреки щателното претърсване на стаята не са открити запалителни източници. На 27.01.т.г. около 01.00 ч. К.А. успял да запали и дюшека на леглото си, в резултат на което избухнал пожар, при който дюшека изгорял, а К.А. е получил около 20 % изгаряне по краката, таза и лявата предмишница. Огънят е потушен от дежурния медицински персонал на здравното заведение. К.А. е откаран в МБАЛ Бургас за лечение в хирургическо отделение.

Установено е, че това не е първия случай, при който К.А. се е опитал да запали вещите край себе си. Подобен инцидент е регистриран и в психиатричната клиника в гр. Раднево, където се е лекувал преди време. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |