В новините
 
28.01.2009 23:01   Новината е видяна 4449 пъти
Бял байрак в Общински съвет Бургас след като Валери Симеонов вдигна ръце - истината била друга
Юрисконсултът на Общинския съвет Християн Митев, известен повече като пряк сътрудник по правните проблеми на подалия оставка председател Валери Симеонов, напуска работата си в общината.  31 януари е последният му работен ден, казаха от канцеларията на местния парламент вчера. Не е ясно дали останалите 4-ма служители ще останат на постовете си след смяната на общинския шеф миналия четвъртък.
 Митев обаче щял да получи същата длъжност, но с по-добро възнаграждение в “СКАТ”ООД – телевизията на Симеонов, издадоха запознати.
“Подадох оставката си още на 30 декември и съгласно закона за държавния служител спазих 30-дневното предизвестие. Напускането ми не е свързано с уволнения, предприети от новия председател от ГЕРБ Снежина Маджарова”, заяви вчера Митев, когото заварихме да си изпълнява стриктно задълженията в общината даже и в последните дни, преди да каже “сбогом”.
Той поясни, че си тръгвал с атакист № 1, защото с него се работело много, но било приятно и лесно. Когато входирал заявлението си за напускане, дори не се замислил дали в “СКАТ” ще му дадат по-добра заплата. “Парите не бяха водещ мотив”, каза юристът. Той получаваше за главоболната си работа да рови всевъзможни закони, да съветва граждани и да води съдебни дела чисто 450 лева.

източник:
в-к Фактор




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |