В новините
 
23.01.2009 18:28   Новината е видяна 4188 пъти
Димитър Бранков е новият заместник-председател на БСК

От м. януари 2009 г. БСК има нов заместник-председател. Това е Димитър Бранков, досегашен главен директор на Център "Чиста индустрия".

Димитър Бранков е завършил Икономическия институт в София през 1982 г. Работил е в „Търговия на едро”, в търговски и квалификационни фирми и в Института за държавно и стопанско управление при МС, като главен асистент. През 1990 г. защитава научна степен – доктор по икономика в Специализирания научен съвет „Цени, възпроизводство и ефективност” към Икономическия институт на БАН. 

Димитър Бранков постъпва на работа в БСК през 1992 г., като експерт в направление "Икономически анализи". Впоследствие е назначен за главен директор н БСК, а от м. януари 2009 г. е зам.-председател на БСК.   
 
Член на съвета към Агенцията по заетостта, на съвета по акредитация към ИА БСА, Работна група 20 по Околна среда, както и на други консултативни органи към МОСВ, МТСП, Българския институт по стандартизация и други.  

Специализирал е микро- и макроикономика по курс на МТI (1991г.), индустриални отношения и корпоративно управление в NIKKEIREN, Япония (1993 г.), Международния институт по труда на МОТ, Женева (2001 г.), Системи за управление по околна среда по курс на UNEP/ICC, St Catherine’s Colleague, Охфорд, Government Institutes, WDC (1997 г.), и като водещ одитор на системи за управление на качество и околна среда (1998 г.). 

Има над 70 публикации, свързани с индустриалните отношения, пазара на труда, корпоративно управление и околна среда. Притежава консултантски и преподавателски опит, вкл. при управление и изпълнение на проекти в България, Македония, Румъния, Албания, Великобритания, Унгария.  

В БСК наблюдава ресори „Индустриални отношения” и „Индустрия и околна среда”. Владее английски и руски език.

За контакт: тел. 02/ 981 69 98, 932 09 39, e-mail: brankov@bia-bg.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |