В новините
 
29.01.2009 18:45   Новината е видяна 4809 пъти
Globul Student Zone вече и в Бургас, Велико Търново и Свищов

Услугата GLOBUL Student Zone, която позволява едновременно да се използват мобилни и фиксирани услуги с един мобилен телефон, вече се предлага и на студентите и преподавателите от висшите учебни заведения в Бургас, Велико Търново и Свищов.

Потребителите на GLOBUL Student Zone могат да правят и получават обаждания с двата номера в рамките на определена зона. Извън тази зона, потребителите на GLOBUL Student Zone осъществяват всички разговори чрез мобилния си номер.

С включването на Бургас, Велико Търново и Свищов, GLOBUL Student Zone вече се предлага в общо шест български града – големи университетски центрове, като останалите са София, Варна и Благоевград.

В Бургас, услугата е достъпна в района между бул. „Демокрация”, ул. „Струма”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Васил Левски”, ул. „Пиротска”, ул. „Цар Симеон I”, ул. „Иван Богоров”, където е разположен Бургаският свободен университет.

Във Велико Търново, GLOBUL Student Zone е достъпна в района между ул. „Зеленка”, ул. „Есперанто”, ул. „ Цар Теодор Светослав”, пл. „Център”, ул. „Асен Русков”, ул. „Дондуков”, ул. „Хр. Караминков” и включва Стопанския факултет и Факултета по изобразително изкуство на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

В Свищов, зоната в която е достъпна услугата GLOBUL Student Zone е районът между ул. „Цар Освободител”, парк „Калето”, ул. „Дунав”, ул. Христо Бръчков”, ул. „Янтра”, Ул. „Ген. Киселов”, където са ректоратът и част от студентските общежития на Стопанска академия „Д. А. Ценов”.

Услугата GLOBUL Student Zone е достъпна за всички студенти, преподаватели и докторанти - клиенти на абонаментните програми на GLOBUL чрез добавяне на фиксиран номер към мобилния абонамент. Това може да стане във всеки магазин на GLOBUL или официалните партньори на компанията на територията на съответния град срещу предоставен документ за ползване на студентски/преподавателски права – студентска книжка, карта или друго.

Месечната такса за фиксиран телефонен номер е 3 лв. и включва 40 минути за разговори към всички национални фиксирани мрежи, включително други абонати на GLOBUL Student Zone, като всички клиенти, които се абонират за услугата в периода от 31 януари до 31 март 2009 г. няма да заплащат месечна такса за GLOBUL Student Zone за първия месец от своето потребление.

GLOBUL Student Zone предлага ниски цени за разговори както в рамките на населеното място, така и до други градове в страната и чужбина. С GLOBUL Student Zone, всички разговори до фиксирани мрежи в рамките на зоната и на населеното място струват само 6 стотинки на минута, а междуградските разговори – 14 стотинки на минута. Международни разговори до мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия и фиксираните мрежи в почти всички европейски страни струват също 14 стотинки на минута. Обажданията до всички национални мобилни мрежи се струват 54 стотинки на минута. Разговорите от мобилния номер се тарифират според избраната абонаментната програма.

Услугата е напълно съвместима с всички модели мобилни апарати на пазара, като не са необходими никакви настройки, не е необходимо допълнително устройство, не се променят съществуващите мобилни номера от мрежата на GLOBUL и не се заплаща никаква инсталационна такса.

Всички цени са с включен ДДС.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |