В новините
 
31.01.2009 17:07   Новината е видяна 3819 пъти
Как да обзаведен офис в Бургас по време на криза

На 30.01.т.г. около 04.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за проникване в склад за млечни изделия, намилащ се на бургаската улица «Цар Калоян» в стокова база «Бутед». Констатирано е, че на 29/30.01.т.г., след отключване на секретния патрон на входната врата, е проникнато в хладилно помещение на склад за съхранение на млечни продукти, след което през незаключена врата в дъното на помещението, е проникнато в помещения, използвани за канцеларии. От едната канцелария е извършена кражба на метална касета, съдържаща сумата от около 7 000 лв. и фирмени документи, а в другата канцелария е открита взломена метална касета, от която е открадната сумата от 1 689 лв. Складовата база се охранява от физическа охрана. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 30.01.т.г., след взломяване секретен патрон на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в бургаския комплекс «Зорница», обитаван от 23 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на : преносим компютър, два мобилни телефона, златни накити - 50 гр. и сумата от 100 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |