В новините
 
02.02.2009 12:31   Новината е видяна 4193 пъти
Красимир Балъков и Черноморец – Бургас записаха шеста поредна победа в предсезонните контроли

Лагерът на „Черноморец – Бургас” в Анталия приключи с победа над румънския „Газ Метан Медиас” с 1:0. Играчите, водени от Красимир Балъков изиграха тактически правилно поредния си контролен мач и регистрираха шестата си поредна победа от началото на подготовката за новия сезон. 

Двубоят с румънския първодивизионен тим започна с атаки и към двете врати, като повече острота имаше в набезите на „акулите”, които още в 6-та минута получиха правото да изпълнят 11 метров наказателен удар за нарушение срещу Александър Стоичирович. Зад топката застана сърбинът, който е и голмайстор в контролните мачове до момента с шест отбелязани гола. Той стреля силно в левия ъгъл на вратата, но румънският страж успя да отбие удара и да избие в корнер. 

Малко по-късно Пламен Крумов се отскубна от опеката на персоналния си пазач, подаде към Фернандес и нападателят с топовен шут под гредата откри резултата. След гола „Черноморци” имаха още две възможности за гол, но вратарят на „Газ метан” се справи с опасностите.

През второто полувреме в игра за „Черноморец” влязоха нови 11 футболисти. Марин Петров, Дуду и Георги Божилов можеха да се разпишат при малко повече шанс и да увеличат разликата, но ударите им преминаха край гредите. На два пъти опасни изстрели спаси и вратарят Владо Стоянов, чиито решителни намеси запазиха резултата непроменен.

С тази проверка лагерът на „Черноморец – Бургас” в Анталия приключи. Най-радостното е че престоят на турската ривиера, изпълни всички поставени задачи. В отбора няма контузени футболисти и всички тренират пълноценно. Домакините от хотел Ксанте Ризорт предоставиха всички необходими условия – като база за подготовка  и място за почивка и възстановяване. 

В събота по обяд отборът тръгва за България с полет до Истанбул, а оттам футболистите ще се придвижат до Бургас с клубния автобус. След пристигането е насрочена възстановителна тренировка, а след това играчите ще получат почивка до понеделник, когато започва поредният подготвителен цикъл за отбора. През следващата седмица са предвидени две контролни срещи – на 4 февруари с отбора на „Локомотив” Стара Загора и на 6 февруари с „Етър” Велико Търново.  

На 8 февруари отборът ще отпътува за Щутгарт, където ще се проведе поредния етап от подготовката за новия сезон. На 10 е предвидена контрола с втория отбор на „Щутгарт”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |