В новините
 
03.02.2009 12:36   Новината е видяна 1887 пъти
Румен Ангелов, депутат от Бургас: Бургас диктува изборни промени

Бургаският депутат Румен Ангелов смята, че кампанията, която той поведе в морския град в края на лятото под наслов „Важно е да бъдеш чут“, е основата на започналите обсъждания за промени в изборното законодателство. „Малко преди изборите мозъчният тръст на  БСП  изненада консервативните си съпартийци, като предложи за дебат  доскоро еретично звучащия мажоритарен вот. Социалистите решиха по този начин да демонстрират нестандартно политическо мислене, но закъсняха с предложението си  поне с половин година“, твърди депутатът.
Той припомни, че през лятото на 2008 год.  10 979 души от 13 общини в Бургаска област се включиха в петдневната кампания и заявиха с гласовете си в анкетните карти, че желаят задължително гласуване и мажоритарен избор.
„Случайно или не, наскоро водещият на едно високорейтингово телевизионно шоу призова към референдум българите, с който да бъде променен изборният закон. Дори за усилване на ефекта на посланието беше представена графиката  с резултатите от кампанията „Важно е да бъдеш чут”.
Практически бургазлии са респектирали с идеите си не само политическите щабове, но и продуцентските и сценарните екипи на шоупрограми“, заяви Ангелов.

http://www.factor-bs.com/news-7308.html

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |