В новините
 
30.01.2009 18:30   Новината е видяна 4176 пъти
Съобщение на Пресцентъра на КНСБ

Днес, 30. януари, 2009 г. протестиращите работници от „Кремиковци Рудодобив” АД заедно с екип на КНСБ, воден от вицепрезидента на Конфедерацията Валентин Никифоров и Ренета Петрова, зам.-председател на СФ „Металици”-КНСБ се срещнаха с прокуриста на „Кремиковци Рудодобив” АД Никола Вучев, синдика на „Кремиковци” АД Цветан Банков и с оперативния директор на металургичния комбинат Пламен Стоянов. Повод за срещата бе изясняването на собствеността на рудник „Кремиковци”.

От 15.00 ч. в Министерство на икономиката и енергетиката ще се проведе втора среща по същия повод, която трябва да изясни и въпросите относно дейността и експлоатацията на рудника. На срещата е поканен представител на Софийска област.

Работниците от рудника са категорични, че ако не им бъдат осигурени безопасни условия на труд, средства и график за изплащане на дължимите им от месец октомври 2008 г. възнаграждения, от понеделник - 02. февруари, 2009 г. те прекратяват работа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |