В новините
 
05.02.2009 23:56   Новината е видяна 9906 пъти
Европейската комисия се представя на АГРА, 29 новости на изложението

Европейската комисия за първи път ще участва в Международната селскостопанска изложба. Със свои щандове на АГРА 2009 ще се представят две генерални дирекции – „Здравеопазване и защита на потребителите” и „Земеделие и развитие на селските райони”.

Изложителите и посетителите на деловия форум, който ще се проведе от 18 до 22 февруари в Международен панаир Пловдив,  ще могат да се запознаят с политиката на Европейския съюз в областта на аграрния бизнес, с възможностите за финансиране от еврофондовете, с действащите стандарти и изисквания към качеството на продуктите.  Пратениците на Европейската комисия ще информират за новите програми и перспективни пазарни сектори, ще дават съвети как да се използват  възможностите, които предоставя Общността. 

До момента са регистрирани 29 новости, които ще бъдат показани по време на изложението. На него за първи път ще се проведе конкурс за иновации по инициатива на Международен панаир Пловдив.

5 са продуктите, обявени за новости от световен мащаб. Сред тях е автопилот за управление на селскостопански машини с GPS навигация, произведен в САЩ. Системата за електронно хранене на прасета, разработена от австрийска компания, позволява дистанционно да се контролират всички функции и така улеснява работата на фермерите. Ново поколение торове, които едновременно стимулират растежа и пазят от болести и вредители, ще предложи испанска фирма.

Новостите за европейския пазар са шест, а за българския – 18. Сред тях присъстват  съвместни разработки на наши научни институти – технологии за обработка на почвата, за борба с плевели, машини. Така АГРА, която се утвърди като най-авторитетния форум на агробизнеса в Югоизточна Европа, отново ще демонстрира модерните тенденции в бранша.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |