В новините
 
09.02.2009 17:56   Новината е видяна 3949 пъти
„Черноморец – Бургас” и „Хофенхайм” ще си сътрудничат

Председателят на Съвета на Директорите на ПСФК „Черноморец - Бургас” Митко Събев и мениджърът на тима Красимир Балъков ще направят официална визита на ръководството на лидера в германската Бундеслига ТСГ 1899 „Хофенхайм”. Предстоящите срещи станаха възможни, благодарение на отличните контакти на Красимир Балъков с бившия маркетинг директор на „Щутгарт” Йохен Ротхаус, който в момента е Изпълнителен Директор на „Хофенхайм”. На срещата ще присъства и мениджърът на тима Ян Шинделмайсер.
Официалната визита ще се състои по време на тренировъчния лагер на „Черноморец – Бургас” в Щутгарт. Господата Митко Събев и Красимир Балъков ще имат срещи на най-високо равнище с представители на ръководството на немския клуб. Те ще разгледат и новопостроения стадион на отбора - Дийтмар Хоп Щадион. По своя капацитет и като визия, стадионът на „Хофенхайм” има доста общи черти с проекта на бъдещия спортен комплекс „Черноморец Арина”. Това е и една от причините за посещението на българските гости, които ще поставят и основите на едно бъдещо сътрудничество между двата клуба. Те ще дискутират по различни спортно - технически въпроси, както и по теми, свързани с финансирането и изграждането на спортни съоръжения от този тип. 
Господин Събев ще присъства и на контролната среща между отборите на „Черноморец – Бургас” и „Щутгарт”, която ще се играе на 10 февруари. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |