В новините
 
12.02.2009 18:30   Новината е видяна 3639 пъти
Разкрити кражби в Бургас

На 10.02.т.г. служители от Районно управление на МВР Поморие са установили извършителя на кражба на : две флекс машини, един перфоратор и един генератор за ток от строителен обект, намиращ се в Каблешково - това е : 34 годишния С.П. от Бургас. Кражбата е осъществена на 07.02.т.г. - откраднатите вещи са открити в заложна къща в Бургас, намираща се в к-с «Меден Рудник», откъдето са иззети. Работата по случая продължава.

На 12.09.м.г. от салон за красота, намиращ се на бургаската улица «Македония», е извършена кражба на мобилен телефон, собственост на 27 годишна бургазлийка - в резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служителите на Първо Районно управление на МВР - Бургас, на 10.02.т.г. е установен извършителя на деянието - това е : 29 годишния Г.Х. от Бургас. Констатирано е, че Г.Х. е извършител и на кражба на портмоне със сумата от 80 лв. и лични документи от частен офис, намиращ се на улица «Георги Шагунов» в Бургас. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |