В новините
 
15.02.2009 23:50   Новината е видяна 3817 пъти
Футболистите на „Черноморец – Бургас” тренират на групи

Късно снощи играчите на „Черноморец – Бургас” се прибраха от едноседмичен лагер в Германия. Там те изиграха една контролна среща с втория отбор на „Щутгарт” като победиха с 2:0 и проведоха един много пълноценен период от подготовката си за предстоящия старт в шампионата на страната.

На летище София асистент треньорът Йончо Арсов обяви, че играчите получават ден почивка и могат да отидат по домовете си, но въпреки това днес в 15 часа всички те ще направят тренировки в Бургас и София. Основната група от играчите ще тренира на стадион „Лазур” под ръководството на Любомир Шейтанов, а тези които остават в София в три часа се събират пред стадион „Раковски”, където ще ги очаква и помощникът Йончо Арсов. Останалите играчи, които са по домовете си ще направят индивидуални тренировки на място по предварително изготвена програма. Всички футболисти се събират утре в Бургас за първа тренировка през седмицата, която ще започне точно в 15 часа на стадион „Лазур”.

Две контролни срещи ще изиграят футболистите на Красимир Балъков в последните дни от подготовката си. И двете ще се проведат на стадион „Лазур”. Най-напред на 18 февруари, „черноморци” ще посрещнат Поморие, я на 21 февруари е двубоят със „Спартак” Варна. В последните две седмици преди старта на първенството отбора ще се подготвя в Бургас.    





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |