В новините
 
17.02.2009 18:14   Новината е видяна 3907 пъти
Алтернативен начин за почивка, релаксация и общуване

Галерия „Богориди” и Алианс за Прогрес –  Бургас предлагат на бургазлии нов, алтернативен начин за почивка, релаксация и общуване. В новата зала „Хоби” на галерията, която ще започне работа от 1 март, са добре дошли всички, които имат отношение към изкуството и вярват в неговата вдъхновяваща и релаксираща сила. Вратите на галерията са отворени за  млади майки и домакини, които скучаят в къщи; работещи уморени от  еднообразните си служебни задължения; забързани бизнесмени, търсещи активна почивка; деца, родители, баби и дядовци – цялото семейство.

Зала „Хоби” дава нова възможност за изява и  социални контакти. Тук можете да намерите ново хоби или да споделите своето. Ако сте сръчни , но нямате място и материали, с които да работите, ако искате да усвоите нови умения и техники, които да използвате в свободното си време, за да разкрасите дома си или да направите уникален подарък за любимите си хаора, Вашето място е тук. Галерията ще предлага свободни занимания с художници – консултанти, тематична групова работа с преподаватели в определени часове и дни от седмицата, арт – терапия, ръчно изработени сувенири, които да закупите.

Дейността на зала „Хоби” ще стартира с три тематични курса за възрастни – живопис, приложни техники и тъкане. Продължителността е два месеца, а занятията ще се провеждат веднъж седмично. За повече информация можете да посетите галерията, или да се обадите на телефон.

Не е нужно да имате специални умения. Тук  ще провокират Вашия талант. Може да останете приятно изненадани от себе си.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |