В новините
 
20.02.2009 14:02   Новината е видяна 4844 пъти
ПТП Бургас

На 19.02.т.г. около 23.00 ч. на ул. «Васил Коларов» срещу дом №93 в Средец, самостоятелно катастрофира, блъскайки се последователно - първо в паркиран л.а. «Фиат», без номера, а в последствие в портала на гара на дом № 93 А, лек автомобил  «Ситроен Ксара», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. М.Т. от Средец. От ПТП е ранен водачът на автомобила, кайто е откаран в МБАЛ Бургас с охлузни рани и натъртвания в областта на главата и тялото. Причини за инцидента : движение с несъобразена скорост и вероятна употреба на алкохол от страна на водача - М.Т.

      На 19.02.т.г. около 16.10 ч. в Бургас на ул. «Крайезерна» в района на депо «Земни маси» в посока бензиностанция «Портойл», при облачно време и суха асфалтова настилка настъпва пътен инцидент между : т.а. «МАЗ», с бургаска регистрация, управляляван от 33 год. Т.И. от Айтос, автобус «Пежо Боксер», със софийска регистрация, управляван от 26 год. М.А. от Бургас и влекач «ДАФ», с бургаска регистрация, с прикачено полуремарке, управляван от 44 год. П.Б. от Сливен. Тримата водачи са изпробвани за употреба на алкохол с дрегер, който е отчел на водача на т.а. «МАЗ» - Т.И. 1.78 промили / взета му е кръвна проба/. От ПТП в МБАЛ Бургас е откарана пътничката от автобуса «Пежо» - Л.П., 48 годишна от Бургас, която е прегледана и настанена с диагноза «фрактура на носа», без опасност за живота. Причини за ПТП : движение с несъобразена с пътните условия скорост и употреба на алкохол от водача на т.а. «МАЗ», с което допуска пътен инцидент с намалящия скоростта пред него автобус «Пежо», който в следствие на удара се удря в движещия се пред него и също намалящ скоростта влекач «ДАФ», с прикачено полуремарке. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |