В новините
 
22.02.2009 13:12   Новината е видяна 3987 пъти
„Черноморец – Бургас” победи и в последната си контрола

Футболистите на Красимир Балъков спечелиха с 2:0 последната си контролна среща, играна в събота на стадион „Лазур” срещу „Спартак” Варна. „Акулите” диктуваха събитията на терена през всички 90 минути на мача, но многото пропуски на нападателите не позволиха отборът да запише още по-изразителна победа. 

Още в 3-тата минута Любомир Божинов от фаул намери левия горен ъгъл на вратата на гостите, но вратарят на „Спартак” успя да улови топката. Последваха удари на Плантини и Фернандес, но отново без резултат.  Домакините методично и търпеливо изграждаха атаките си към вратата на „соколите”, но продължиха да грешат при завършващия удар. В края на полувремето Карбони на два пъти бе близо до откриването на резултата, но отново стражът на „Спартак” Зоран Банич се намеси успешно и в двата случая и предотврати сигурни голове в своята врата. 

Второто полувреме започна отново с натиск на домакините, които отправиха опасни удари към резервата Цветомир Цанков. Най-напред Мишел Платини стреля от 6-7 метра, но вратарят спаси. След него Николов уцели гредата след центриране на Дяков. Малко по-късно това направи и Мишел след силен удар и рикушет в крак на защитник на гостите.  

В 77-та минута Платини получи добра топка в полето на „Спартак” и откри резултата, след като изпревари вратаря. Малко по-късно и неговия сънародник Дуду успя да запише името си сред голмайсторите. До края на мача и двата отбора опитаха атаки, но така и не се стигна до опасни удари към двамата вратари.

По-рано следобед дублиращият отбор на „акулите” подсилен с няколко футболисти на първия тим загуби от бойкия тим на „Черноморец” Равда с 0:2. 

В неделя футболистите на „Черноморец” ще направят възстановителна тренировка на стадион „Лазур”. Първото занимание на отбора за новата седмица ще бъде във вторник следобед.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |