В новините
 
01.03.2009 12:58   Новината е видяна 4043 пъти
Renesanz затварят лошите момчета на техното в метална клетка

Посрещат навечерието на женския празник с двойна доза адреналин и пикантни зрелища в зала “Фестивална”


Броени дни остават до дългоочакваното мега-парти Battle Arena, което ще се проведе на 7 март в столичната зала “Фестивална”. 8 световни диджеи са поканени да премерят сили на бойната арена, a като хедлайнер се откроява името на Cristian Varela - техно диджей номер едно в света според музикалните наградите на Ибиза.


Организаторите от Renesanz са в трескава подготовка за събитието, което обещава да бъде изключително пищно. Сцената-ринг, която се подготвя специално за шоуто, ще бъде изградена от метални стълбове и решетки. Повече от 600 квадратни метра плат са предвидени за оформяне на залата, а три лазера и огромни по размер мултимедийни видеоекрани са само част от нещата, които ще нажежат атмосферата до максимум.


“Отдавна разбрахме, че хората имат нужда от нещо повече от гост-диджеи, добро озвучаване и осветление. Те търсят най-вече шоуто, забавлението и емоцията в една вечер и точно това мислим да им дадем на 7 март в голяма доза”, споделят Balthazar и JackRock.

 
По традиция от миналата година Renesanz и Max Factor и този път ще зарадват с осмомартенски подаръци нежната половина от аудиторията, която след полунощ ще има още един прекрасен повод за празнуване. 


Освен Cristian Varela, който преди 2 седмици грабна и титлата “Най-добър диджей на Испания” за осма поредна година, зад двата пулта на 7 март ще се изявят още редица именити участници – английските ейсид легенди Chris Liberator и Dave The Drummer, испанецът Bando, “свръх-тежките” Waldhaus и Weichentechnikk от Германия, както и българите Balthazar и JackRock.

 
Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |