В новините
 
05.03.2009 19:48   Новината е видяна 4641 пъти
Информационен бюлетин на МВР, Бургас

На 04.03.т.г. за времето от 02.30 ч. до 03.00 ч. от бензиностанция «Химпекс» в Китен, в момент на отсъствие на служителя е извършена кражба на 40 ваучери на стойност около 400 лева и парична сума от 300 лева. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служителите на Районно управление на МВР - Приморско и със съдействието на служителите от Пето Районно управление на МВР - Бургас са задържани извършителите на кражбата - това са : 22 годишните Д.Д., А.Х. и Т.К., и тримата от Бургас, които се придвижвали с л.а. «БМВ», с бургаска регистрация. От лицата са иззети вещите - обект на престъпление. В резултат на допълнителните действия на полицейските служители е установено, че младежите са извършители на още шест кражби от кафе-апарати, разположени на територията на Приморско, осъществени за периода на месеците февруари и март тази година. При две от извършените кражби са участвали и други младежи от Бургас, чиято самоличност е в процес на изясняване. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

           На 03.03.т.г. около 15.45 ч. в Полицейски участък - Обзор е получено съобщение за възникнал скандал, последван от сбиване, осъществени в пенсионерския клуб в с. Приселци. Установено е, че пререканието е възникнало по битови причини / стара вражда/ между 39 год. А.Б. от Стражица / живеещ в с. Приселци/ и 67 год. П.С. от с. Приселци, съдържател на пенсионерския клуб. В резултат на сбиването в тежко състояние в Спешния център на варненската болница, с порезна рана на лицето, без опасност за живота, е откаран 39 год. А.Б. По думите на свидетели : двамата мъже се скарали и П.С. ударил А.Б. с юмрук, след което взел бирена бутилка и го ударил в главата. Бутилката се счупила, но П.С. продължил да удря А.Б. с парче от бутилката. Мъжете са разтървани от свидетели на инцидента, които повикали и екип на «Бърза помощ». Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 04.03.т.г. около 03.30 ч. в Районно управление на МВР - Созопол е получено съобщение за това, че в МБАЛ - Бургас е приета с множество порезни и прободни рани  по различни части на тялото и с опасност за живота 58 годишната Я.С. от с. Извор, общ. Созопол. Констатирано е, че жената е наранена по време на сън от съпруга й - И.С., 62 годишен, който й нанесъл порезни рани по лицето, ръцете и прободни рани в областта на корема и бедрата. Мъжът е задържан в Районно управление на МВР - Созопол със заповед за срок от 24 часа, но поради здравословни проблеми и лекарско предписание е настанен в Центъра за психично здраве - Бургас. Към момента състоянието на пострадалата жена е стабилно и живота й е извън опасност. По данни на близки до семейството мъжът страдал от тежко заболяване, което вероятно е изострило и психичното му състояние. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Созопол.

      На 04.03.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в Камено, обитаван от 76 годишна жена, откъдето е извършена кражба на два персийски килима и три комплекта юргани. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Камено.

      На 05.03.т.г., чрез взломяване на входната врата от алуминиева дограма е проникнато в супермаркет, намиращ се на ул. «Манастирска» в Поморие, откъдето е извършена кражба на сумата от 1 500 лева и ваучери за храна на обща стойност 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.

      На 03.03.т.г., чрез взломяване на входната врата от алуминиева дограма е проникнато в магазин за хранителни стоки, намиращ се в бл. 150 в бургаския комплекс «Славейков», откъдето е извършена кражба на касов апарат и 15 кутии цигари от различни марки. Общата стойност на нанесената от кражбата щета е в размер на около 350 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

      На 04.03.т.г. в Районно управление на МВР - Карнобат е получено съобщение, за това че за времето от 20.02.т.г. до 27.02.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частна къща, намираща се в с. Деветак, общ. Карнобат, собственост на английски граждани, откъдето е извършена кражба на хладилник и пералня. По време на кражбата собствениците не са били в България, а за къщата се е грижил българин от с. Могила, общ. Ямбол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР -  Карнобат.

      На 04.03.т.г. около 07.00 ч. в Полицейски участък - Обзор е получено съобщение за възникнал пожар в лекотоварен автомобил «Фолксваген транспортер», с бургаска регистрация, в резултат на който автомобила е изгорял напълно. Установено е, че «Фолксвагена» е претърпял няколко часа по-рано самостоятелна катастрофа на пътя Бургас - Варна, на около 100 метра след отбивката за местността «Батареята», в резултат на което е възникнал и пожара, който е потушен от огнеборци от гр. Бяла, обл. Варна. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |