В новините
 
15.03.2009 12:39   Новината е видяна 1835 пъти
Общински съветници от „Атака” от Бургас и други крайморски общини не бяха допуснати до общественото обсъждане на проекта за изграждане на петролопровода Бургас-Александруполис

Общински съветници от „Атака” от Бургас и други крайморски общини не бяха допуснати до общественото обсъждане на проекта за изграждане на петролопровода Бургас-Александруполис, което се състоя днес в балнеохотел „Поморие” в град Поморие. Не бяха допуснати и представители на СДС, на различни екологични неправителствени организации и граждански сдружения.
Входът на хотелския комплекс бе заварден от частни охранители, които обясниха, че на срещата се допускат единствено хора по предварително подаден списък и с покани.
"Атака” ще информира компетентните органи в страната и европейските институции чрез евродепутатите си за недопустимото поведение на българските официални власти, които погазват закона и нарушават правото на информация на българските граждани.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |