В новините
 
17.03.2009 14:58   Новината е видяна 4265 пъти
Четирима футболисти на „Черноморец – Бургас” са под въпрос за мача с „Левски”

Играчите на „Черноморец” направиха възстановителна тренировка след мача с „Локомотив” Пловдив. Веднага след снощния двубой те се отправиха към базата си в Балнеохотел Поморие, преди следващия шампионатен двубой с „Левски”. 
Няколко футболисти са с проблеми преди двубоя със „сините” от 18-тия кръг, който ще се играе в сряда. Излезлият принудително още в 42-та минута на двубоя с „Локомотив” Адриан Фернандес е със съмнения за сериозна травма на коляното. Той ще пътува с отбора до столицата, където ще се подложи на ядрено - магнитен резонанс, за да се установи с точност контузията му. Голяма е вероятността той да отпадне от групата за двубоя в сряда. 
Други двама футболисти се оплакват от простудни заболявания. Това са халфът Роберто Карбони и бранителят Атанас Фиданин. И двамата се лекуват с медикаменти, като се очаква състоянието им до мача на Герена да се подобри значително и те да бъдат на разположение на мениджъра Красимир Балъков.
Под въпрос за гостуването в столицата остава и Костадин Дяков. Той обърна глезен на тренировка преди седмица и все още чувства болки в крака, които не му позволяват да е напълно ефективен. Дали да бъде включен в групата ще се решава в последния момент.
Днес след възстановителната тренировка в Поморие, отборът се прибира в Бургас, а футболистите ще бъдат в почивка до утрешното заминаване за София. Преди това треньорите ще направят анализ на грешките допуснати при головете в мача с „Локомотив” Пловдив, а преди двубоя с Левски ще направят и обстоен разбор на футболистите.
Във вторник от 14.30 часа в една от конферентните зали на Парк хотел „Витоша” в студентски град, мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков ще се срещне с журналисти от столичните медии. За късния следобед е предвидена тренировка на отбора, която е предвидена да се проведе на терена на НСА.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |