В новините
 
17.03.2009 21:03   Новината е видяна 5395 пъти
Рекламно-продуцентска къща „Media Fair” представя туристическото предаване „Професия ТУРИСТ”

Рекламно-продуцентска къща „Media Fair” има удоволствието да ви представи един от свойте успешни проекти - туристическото предаване „Професия ТУРИСТ”. Поднесено забавно и непринудено, то има за цел да покаже на свойте зрители приказни места по цялото земно кълбо, да ги запознае с културата, традициите и обичаите на други народи, да станат свидетел на природни забележителности и да се докоснат до един различен свят. Идеята е, гледайки предаването, човек да поиска да пътува до определена дестинация, а ако е ходил да я погледне от друг ъгъл и преоткрие за себе си отново този маршрут.

„Професия ТУРИСТ” е за хората, които обичат да пътуват, за любознателните, свикнали да съчетават полезното с приятното, за хората, които ще преживеят едно вълнуващо пътешествие вкъщи пред телевизора. Започва своето излъчване от 1 декември по телевизия „М SAT” в събота от 12:40 и повторение в понеделник от 10:30 и четвъртък от 17:10 часа. Радва се на висок рейтинг, предпочита се от зрители в активна възраст, над 25 години, с доходи над средните за страната.

Екипът на предаването ви предлага изгодна пакетна цена за реклама – 12 броя излъчвания за 1 месец при цена 350 лв. За допълнителна информация г-жа Адриана Русенова – водещ на предаването, тел.: 0888840712.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |