В новините
 
17.03.2009 21:18   Новината е видяна 4141 пъти
Превантивно полицейско занимание по пътна безопасност с участието на възпитаници от Центъра за работа с деца от улицата

Превантивно полицейско занимание по пътна безопасност с участието на възпитаници от Центъра за работа с деца от улицата - Бургас, ще се проведе утре - 18.03.т.г. от 12.00 ч. в автосалона на «Опел» и «Шевролет», разположен на ул. «Проф Якимов» № 3 - к-с «Славейков».
Мероприятието е част от образователната полицейска програма сред подрастващите, подета от инспектора по превенция - Цветелина Рандева, сектор «Пътна полиция» - Областна дирекция на МВР Бургас и БЧК - Бургас в тясно партньорство с общинския съветник - Вартерес Чулуян, традиционен спомоществувател на превантивните занимания по пътна безопасност. Децата от Центъра са подготвили музикално-артистична програма, посветена на Първа пролет и деня на социалния работник - 17-ти март. Изработени от тях пролетни картички ще бъдат дарени на официалния вносител на «Опел» и «Шевролет» - г-н Вартерес Чулуян, с които закупилите автомобил от една от двете марки да бъдат отличени за включването си в кампанията «Пази детето!». 
Припомняме, че стартът на кампанията с благородния призив бе дадена през месец януари от 40 петокласници от училище «Добри Чинтулов», които спряха близо 200 водачи на леки и лекотоварни автомобили, движещи се в двете платна на ул. «Транспортна» в Бургас. Всеки от водачите получи стикерите с призива «Пази детето!», които да залепи на ползвания автомобил в знак на съпричастност с превантивната акция.
През декември 2007 година Вартерес Чулуян - собственик на фирма «Бова кар» подписа дългосрочен договор с бургаската организация на БЧК, съобразно който бе поет ангажимент да подпомага инициативи в обществена полза, реализирани от БЧК - Бургас и Областна дирекция на МВР - Бургас. След проведена в началото на 2009-та година нарочна среща по проблемите на пътната безопасност бяха планирани редица инициативи с подрастващи, обучавани в бургаски училища или институции / напр. Центъра за обществена подкрепа и Центъра за работа с деца от улицата/, както и подрастващи, включени в инициативите на Движението за хора с интелектуални дефицити “Special Olympics”, които ще се реализират през следващите месеци. 
При желание от Ваша страна, можете да отразите мероприятието, което ще започне утре - 18.03.т.г. от 12.00 ч. в автосалона на «Опел» и «Шевролет», разположен на ул. «Проф Якимов» № 3 - к-с «Славейков»!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |