В новините
 
20.03.2009 01:53   Новината е видяна 3028 пъти
Информационна кампания в рамките на проект Противодействие на трафика на хора с цел трудова експлоатация
На 20 март 2009 г. /петък / от 12,30 часа в магазини “Скандал ”- гр. Бургас  ул.”Богориди „ № 36 и № 27 Мисията на Международна организация по миграция в България /МОМ/ ще  открие информационна кампания в рамките на проект “Противодействие на трафика на хора с цел трудова експлоатация”, финасиран от от Фонд България, Балкански тръст за демокрация .
Проектът е насочен към укрепване на институционалния капацитет, като същевременно стимулира отговорното и информирано поведение на мигрантите и на обществеността за предотвратяване на злоупотреби и нарушения, в областта на трафика на хора с фокус върху трудовата експлоатация. За първи път в страната усилията ще бъдат насочени и към предотвратяването на трафика на хора с цел трудова експлоатация сред чужденците в България.
Г-жа Илиана Дерилова, Ръководител на МОМ България ще представи ролята на Мисията в областта на борбата с трафика на хора и новата национална информационна кампания за реалностите и рисковете на трафика на хора с цел трудова експлоатация.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |