В новините
 
20.03.2009 11:05   Новината е видяна 4009 пъти
МАРТА ВАЧКОВА В „МАЙКИТЕ”

Тази събота 21 март 2009 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще излъчи четвъртия епизод от своя специален проект „Майките”, който е посветен на Марта Вачкова и дъщеря й Рада, която, въпреки че никак не обича да се снима и да дава интервюта, специално за „Майките” се съгласи да гостува за пръв път в телевизионно предаване.

Марта Вачкова е на 36 години, когато отива на профилактичен преглед при лекаря си. „Аз все се дърпах и не исках да имам дете. Все си казвах: „Има време!” Лекарят я предупреждава, че вече е време „да даде знак на яйчниците, че ще работят”. „Е, какъв хитър доктор – как ме изигра! Каза ми: „Ти забременей – ще го махнем, за да им дадем знак на тия яйчници, че ще работят още!”... Кой ще си махне детето!?” Така Марта забременява. Бременността и е „чудна”: „Най-щастливият период в живота ми е докато бях бременна с това мишле!” – казва тя. Бременността й регулира всички здравословни проблеми: „Тогава аз живеех най-добрия и най-полезния начин на живот!... Аз просто летях!... Пълна с енергия, грееща... Аз, докато бях бременна, бях най-красива!” Марта работи до деветия месец: „Снимахме Кирето и Сийка... И ние както снимахме, аз отидох и родих!” Тя е привърженик на естественото раждане, но след два дни мъки се налага да роди чрез операция. „Не съм глезла, но болката беше страшна!” Марта се притеснява за бебето, дори изпада в паника. „Майчинството е точно олицетворение на целия ни живот – много болка и много радост!”

Марта предупреждава бременните жени да не шофират: „Моята майка така загуби моята сестричка!”. Бременна в осмия месец майката на Марта шофира, когато таксиметров шофьор минава пред нея на червен светофар и тя губи бебето. По това време бащата на Марта – Григор Вачков – снима финалната сцена от филма „Последно лято”. „Баща ми е убит от тази история... Този финал, когато го гледам, знам баща ми, ходейки с това скъсано хвърчило и с тази неистова мъка по лицето, аз знам за какво той жали в момента!... Запечатана е тази драма на лента!”

Марта е майката и бащата за дъщеря си Рада. „Аз съм доброто и лошото ченге!... Това нея я обърква!” Според Марта всички хора, които имат някакви проблеми, са имали недостиг на обич в детството си, а дори и сам родител може да дава достатъчно любов на детето си. Единадесетгодишната Рада не желае да става актриса или водеща като майка си: „Всички те виждат! Всички те знаят!” Майка й я държи настрана от нещата, които прави: „Искам да е зряла, наистина да оцени нещата, които сме правили!... Давам си сметка как съм роб на това, че искам тя да ме харесва! Не толкова някой друг – тя да ме харесва!” Любима тема за двете са „гаджетата” на Рада. „Разпитвам я дали са си казали „Добър ден”, той как я е погледнал, тя как го е погледнала... Ние го наричаме „нашето гадже”, а той дори не знае, че тя го харесва!”

Каква е причината, която склонява Рада да застане пред камерите на „Горещо”? Важен ли е изборът на лекар и има ли по-специално отношение към известните жени, когато раждат? Как Марта Вачкова е изчислила името на Рада и имало ли е спор за името на детето? Защо кърменето е „най-сладкото нещо” и как трябва да се възпитава детето според Марта Вачкова?






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |