В новините
 
20.03.2009 11:19   Новината е видяна 4009 пъти
Кметът Николов пита военния министър за оградата на бургаската дивизия

Министърът на отбраната Николай Цонев откри Център за индивидуално социално обслужване и Дневен Център за членовете на военно-патриотичните съюзи в гр. Бургас. Преди официалното откриване той посети кмета на община Бургас Димитър Николов в кабинета му. На срещата присъстваха още генерал Златан Стойков /началник на Генералния щаб на Българската армия/, командващият на Военноморските сили вицеадмирал Минко Кавалджиев, други висши офицери, областният управител Любомир Пантелеев и заместник-кметът на Бургас Костадин Марков.

Кметът Николов обясни на министър Цонев казуса със затруднения достъп на хората от блокове 3 и 3А в к-с “Изгрев” до домовете им. Между блоковете и военния имот до тях /бившата Бургаска дивизия/ има общински път, който понастоящем е ограден и попада в рамките на поделението.

„Това е една от причините за проблема и тя е лесно отстранима”, заяви кметът Николов.

Заместникът му с ресор строителство и устройство на територията Костадин Марков припомни, че е входирал документите по случая в МО и очаква отговора на ведомството. Министър Цонев бе заинтригуван от казуса и веднага разпореди проверка.

В кабинета на кмета беше обсъдена и стиковката на военните имоти в Бургас с новия общ устройствен план на града, който се изготвя в момента.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |