В новините
 
23.03.2009 11:38   Новината е видяна 3777 пъти
Детското здравеопазване е тема на кръгла маса, която ще се проведе в Народното събрание

Кръгла маса „Детското здравеопазване – основен приоритет на държавата” организират на 24 март 2009 г. народният представител от Коалиция за България Ива Станкова и фондация „Фридрих Еберт”. Форумът, който е под патронажа на председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще започне в 10.30 ч. в зала "Изток" на парламента.


В първата част на дискусията ще бъде обсъдено състоянието на превенцията, промоцията и профилактиката в детските ясли и градини, училищата и домовете за деца, лишени от родителски грижи. Ще бъде разисквано и състоянието на имуннизационния календар в България.


Състоянието и перспективите на доболничната помощ е темата на втората част от дискусията, а по време на третата ще бъдат обсъдени законодателни инициативи.


Във форума ще участват представители на министерства, държавни институции, местната власт, неправителствени организации, лекари и експерти.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |