В новините
 
24.03.2009 16:20   Новината е видяна 4572 пъти
Криминална хроника, Бургас
На 21.03.т.г. около 02.40 ч. в Свети влас, служители от Районно управление на МВР - Несебър са спрели за рутинна проверка за алкохол 25 годишния А.Х. от Шумен, управляващ л.а. «Фолксваген», с варненска регистрация. При проверката с дрегер е установено, че алкохола в кръвта на А.Х. е с концентрация - 1,32 промила. Водачът на автомобила е получил разпореждане «Фолквагена» да бъде откаран от негов приятел към мястото, където е на квартира. Около 03.56 ч. обаче А.Х. повторно е спрян със същия автомоли в Свети влас и при новата проверка с дрегер е отчетена концентрация на  алкохол в кръвта - 1,61 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.          
На 23.03.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражба на пари и мобилен телефон от частен дом, намиращ се в к-с «Изгрев», осъществена на 18.03.т.г. - това е : 30 год. С.К. от Бургас. Откраднатите вещи са възстановени от С.К. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 
На 23.03.т.г., чрез взломяване на входната метална и дървена врати, е проникнато в частен дом, намиращ се в к-с «Лазур», обитаван от 25 годишен бургазлия, откъдето е извършена кражба на : цифров фотоапарат, два мобилни телефона, четири златни пръстена / с тегло около 8 грама/, златно синджирче и златна гривна. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.
На 23.03.т.г. в Районно управление на МВР - Карнобат е получено съобщение за извършена кражба на ел. проводник от осем междустълбия от електропреносната мрежа на с. Деветинци. Нанесените от кражбата щети са в процес на изяснаване. По случая в Районно управление на МВР - Карнобат е образувано досъдебно производство. 
На 23.03.т.г. около 18.50 ч. на бургаската улица «Никола Петков» до автобусната спирка срещу магазин «Пикадили», л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. А.М. от Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост и управление на МПС след употреба на алкохол от страна на водача / 0,54 промила - установено с дрегер/, блъска пресичащата платното за движение пешеходка - Г.С., 12 годишна от Бургас, която от удара отхвръква на тротоара и пада върху стоящата там пешеходка - Г.Б., 57 годишна от Бургас. От ПТП в МБАЛ Бургас са отведени двете пешеходки, като Г.Б. е прегледана и освободена за домашно лечение, с контузия на дясната ръка, без опасност за живота, а Г.С. е настанена за лечение с комоцио и отваряне на тазова кост, със съмнения за фрактура на таза, без опасност за живота.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |