В новините
 
25.03.2009 21:47   Новината е видяна 1502 пъти
За един бивш плайбой, който е настоящият съпруг и няколко бивши такива, превърнати в множественото число на плейбой

На 26 март в предаването „Жените” по БНТ1 дамите в студиото на Марта Вачкова ще обсъждат как се познава, че един мъж е подходящ за създаване на семейство. По какво се различава семейният тип мъж от плейбоя? Едва когато се ожени ли проявява тези свои качества или можем да ги забележим още, когато се запознаваме с него? Изобщо как една дама да разбере дали  мъжът до нея ще е добър съпруг и баща – ще стане ясно на 26 март в дамското токшоу по БНТ.
70-годишната балерина Красимира Колдамова споделя, че за нея е било много важно да намери мъж, който да обича балета като нея самата и да я разбира, ако тя поставя работата си на първо място. Калдамова разказва, че 10 години са били приятели със съпруга си, след което са решили да станат семейство. Балерината твърди, че съпругът й я обича толкова много, защото тя винаги е в различна роля. Оказва, че синът им се страхува да се ожени, защото не е сигурен дали ще може да последва сполучливия семеен модел на родителите си.
Екс адреналиката Яна споделя: „Най-важното нещо за мъжа до мен е, че ме обича. И мисля, че затова ще бъде добър съпруг и баща”. Яна обяснява, че жената започва всяка една връзка с мисълта, че може да доведе до брак и затова още в началото съблюдава за качествата на семейния тип мъж. Танцьорката е на мнение, че раждането на детето е много освежаващо за романтичните отношения. „От известните мъже истински добър и грижовен баща за мен е Графа, също и Малин Кръстев”, заявява екс адреналинката.
Главният редактор на списание „Грация” Поля Александрова смята, че „няма нужда и двамата партньори да са семеен тип, важното е да се допълват”.
Според чаровната тв водеща Мира Добрева „един мъж става мъж и съпруг, когато срещне Жената с главно „Ж”. Тя е на мнение, че е добре за мъжа в младежките си години да е бил плейбой, да се е наживял, когато му е било времето, а после да се отдаде само на семейството си. 
„Бившият плейбой не е скучен съпруг, с такъв тип мъже е по-интересно”, споделя Мира Добрева. Тя обяснява, че семейният тип мъж трябва да може да мие чинии и да става през нощта, когато много му се спи, за да прегърне бебето, ако съпругата му не е в състояние. Той трябва да умее да я обича с торбичките под очите и с напълнялото й тяло след раждането.
„Когато видях как Жоро се държи с дъщеря ми от първия брак – тогава разбрах, че това е моят мъж”, откровено разказва журналистката. Новинарката споделя още, че тя е спокойната, а съпругът й – дивият, в семейството. ”Понякога и на мен ми се иска съм дива, но знам, че ще се наруши баланса”, разкрива водещата, която в момента е в майчинство и отглежда второто си дете.
Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |