В новините
 
25.03.2009 22:21   Новината е видяна 4027 пъти
Инцидент с вратаря Владислав Стоянов, Черноморец – Бургас

Вратарят на „Черноморец – Бургас” Владислав Стоянов ще понесе наказание след завръщането си от Германия. Той бе изпратен в една от най-добрите спортни клиники, за да претърпи операция от херния, която го измъчва от началото на полусезона.
Ръководството на клуба и лично собственикът господин Митко Събев са осигурили на вратаря необходимата сума от 4 600 евро за операцията и са му я предали на ръка. При отиването си в Германия обаче се оказва, че по неизвестни за клуба причини, Стоянов не разполага с необходимите средства, за да му бъде извършена интервенцията. При създалата се ситуация престоят на Стоянов е прекратен и той ще се завърне в страната, след което ще трябва да обясни, как е изчезнала сумата необходима за неговата операция. Ако се установи,
Е вратарят е действал некоректно спрямо клуба и е използвал средствата не по предназначение, има вероятност той да бъде отстранен от отбора – заяви мажоритарният собственик на клуба Митко Събев.
Според мениджъра на тима Красимир Балъков – не трябва да се правят компромиси с такива случаи. В клуба ще останат да работят само хора, които градят имиджа и авторитета на клуба. Ще изчакаме коректно Стоянов да се върне в България, да обясни случилото се и тогава ще вземем решение за неговото бъдеще – завърши Балъков.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |