В новините
 
25.03.2009 22:23   Новината е видяна 3826 пъти
Паскал Борел дебютира с победа на вратата на „Черноморец - Бургас”

Новопривлеченият футболист на „Черноморец – Бургас” Паскал Борел дебютира с победа. Той пази на вратата на „акулите”  по време на целия мач на дублиращия отбор, срещу лидера в първенството „Левски” София.
По-рано той бе представен от Фреди Бобич, с чието посредничество играчът пристигна в „Черноморец” като свободен агент. Борел е на 30 години и е играл за отборите на „Вердер” Бремен, с когото става и шампион на Германия, Аален, както и за унгарския „Хонвед”. Бобич го е наблюдавал преди месец и е решил, че той може да бъде полезен на „Черноморец” в настоящия момент.
След инцидента с Владислав Стоянов, Борел се очертава като титуляр за отбора в следващите мачове. Днес в двубоя на дублиращия отбор, той се представи на ниво, направи няколко отлични спасявания, игра със самочувствие, което предаде и на своите съотборници, постигнали важна победа над лидера в класирането Левски София с 2:1.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |