В новините
 
02.04.2009 02:54   Новината е видяна 5137 пъти
Пребиха шефа на МБАЛ Бургас - д-р Боян Будаков. Първи април ... или истина

Прокуристът на МБАЛ Бургас д-р Боян Будаков е бил пребит от маскирани лица. Побоят е станал тази вечер в комплекс “Лазур”. Нападателите са били двама. Шефът на бургаската болница е бил откаран в лечебно заведение. Според колегите му, няма опасност за живота му.

От полицията са потвърдили и са съобщили, че Боян Будаков дава показания.

Както съобщяват напите хора от Бургас Инфо само се правят догатки за причините за побоя над Боян Будаков, но не е ясно на коя ще се спрат разследващите. Няма информация да е получавал заплахи, но въпреки това кръгът на заподозрените е много широк.

Екип на Бургас инфо е бил мястото на инцидента. В близост до дома на д-р Будаков на ул. "Места" имало следи от кръв.

Състоянието на Боян Будаков било стабилно, по телефона, звучал добре, казал също за Бургас инфо зам. директорът на МБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски. Че няма опасност за живота му са потвърдили и пред него дежурните лекари. Д- р Миразчийски каза още, че няма информация някой да е заплашвал директора на бургаската болница. "До 16 часа бяхме заедно на работа и всичко беше наред, после се разделихме и се е случила тази трагедия", сподели д- р Миразчийски.

Боян Будаков има специалност хирургия. Той е бил общински съветник от БСП в миналия местен парламент на Бургас. Към момента е член на Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |