В новините
 
03.04.2009 14:24   Новината е видяна 4619 пъти
„ИВЕНТАС” ЕООД конкурс „Акушерка на годината на Philips AVENT”

Фирма ИВЕНТАС и списание „9 месеца” като медиен партньор имат удоволствието да обявят Първия национален конкурс „АКУШЕРКА НА ГОДИНАТА на Philips AVENT”.

Акушерската професия е важна и отговорна. Това са специалистите, които са неотлъчно до бременните и раждащите жени при всяка стъпка по пътя на голямото очакване – в женската консултация, в родилната зала, в следродилните клиники. Техните ръце първи докосват Новия живот.

Конкурсът „АКУШЕРКА НА ГОДИНАТА на Philips AVENT” ще бъде едно признание за професионализма и човечността на тези медицински специалисти, които за съжаление в динамиката на ежедневието понякога остават с незапомнени имена.

През януари 2010 г. ще бъдат връчени 4 големи награди, осигурени от ИВЕНТАС – официален вносител на Philips AVENT за България, на:

акушерката, събрала най-много гласове от майки и бременни през 2009 г.
акушерката, водила най-много раждания през 2009 г.

Акушерките, победителки в тези две категории,  ще получат наградата да посетят международен конгрес през 2010 г., свързан с професията им.

Другите две награди са предназначени за отделенията, където работят двете отличени акушерки. Philips AVENT ще подари специални столове за кърмене за нуждите на отделенията.

Номиниращите също ще имат възможност да спечелят една от няколко страхотни награди, предоставени от ИВЕНТАС.

Условията и регламента на „АКУШЕРКА НА ГОДИНАТА на Philips AVENT” ще намерите на страниците на списание „9 месеца”, както и на Интернет страниците ни.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |