В новините
 
05.04.2009 02:34   Новината е видяна 4230 пъти
Криминална хроника

На 02/03.04.т.г., чрез взломяване на входната врада от алуминиева дограма, е проникнато в частен магазин, намиращ се в Поморие, откъдето е извършена кражба на : 23 комплекта анцузи / дамски и мъжки/, 6 дамски ризи и блузи, неустановен брой дамски бикини, чорапогащници и мъжки боксери, сапуни, шампоани различни марки и други дребни вещи / всичко на обща стойност около 1 000 лв./. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.

На 01/02.04.т.г. от новострояща се кооперация, разположена срещу бл. 476 в к-с «Меден Рудник», е извършена кражба на 30 ел. табла от апартаментите в кооперацията на обща стойност 7 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР -  Бургас.

На 03.04.т.г. около 17.05 ч. на кръстовището на бургаските улици «Въстаническа» и «Люлин» настъпва пътен инцидент между : л.а. «Пежо 405», с бургаска регистрация, управляван от 27 годишната М.Д. от Бургас, л.а. «Форд ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. Н.К. от Бургас и пешеходката - Д.Д., 54 годишна от Бургас. От ПТП в бургаската болница е отведена пешеходката, която е настанена за наблюдение в отделение «Неврохирургия», без опасност за живота. Причините за инцидента са : в процес на изясняване.

На 03.04.т.г. около 21.50 ч. на кръговото движение срещу «Макдрайв» в Бургас, неустановено до момента МПС блъска пресичащия пътното платно пешеходец - Г.Г., 57 годишен от Бургас, след което напуска местопроизшествието. Пешеходецът, с контузия на главата, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. 

На 03.04.т.г. около 11.00 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, по пътя Бургас - Айтос малко след разклона на Българово до «Подстанция 400» преди кв. «Ветрен». Установено е, че лекия автомобил се е запалил по време на движение в следствие на техническа неизправност, като 34 годишния му водач е успял да излезе от колата, преди същата да изгори напълно. Огънят е потушен окончателно от един противопожарен автомобил и четирима огнеоборци. 

На 03.04.т.г. около 11.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за нападнат мъж в района на «Кулата» в местността «Шилото» край к-с «Меден Рудник». При пристигането си на място полицейските служители са посрещнати от 65 годишния пазач на обект «Ретранслаторна станция», който им посочил млад мъж, движещ се около оградата на обекта от външна страна с дървен кол в ръка. Пазачът съобщил, че непознатия го нападнал и ударил с дървения кол, след които строшил стъклото на една от входните врати на сградата. При задържането си непознатият оказал яростна съпротива на полицейските служители, като успял да удари единия от тях с юмрук в лицето. За преодоляване на съпротивата на отбраняващия се, са използвани помощни средства - белезници. Установено е, че мъжът е 35 годишния Е.А. от Бургас, който преди време е лекуван в Областния диспансер за психични заболявания с диагноза «параноидна шизофрения». Лекарите от специализираното здравно заведение са информирани за състоянието на Е.А. и по тяхна преценка същия е настанен отново за лечение.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |