В новините
 
08.04.2009 12:41   Новината е видяна 3571 пъти
МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ - ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 29 год. К.Б. от Айтос - 1.67 промила и 49 год. П.К. от с. Дебелт - 2,21 промила.

На 06.04.т.г. около 04.00 ч. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение за това, че в царевската дискотека «Цитадела» около 03.00 ч. на 05.04.т.г., един от клиентите със стол е започнал да удря по барплота, като го е повредил. Клиентът е успял да счупи и четири стола, част от мебелировката на заведението. Стойността на нанесените от инцидента щети е в размер на около 600 лв. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на хулиганското деяние - това е : 25 год. Н.П. от Бургас, живеещ в Царево. Работата по случая продължава. 


ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 06.04.т.г. в Районно управление на МВР - Руен е получено съобщение за извършена кражба на различни марки цигари, колбаси, шоколади, кафе машина, ютия / всичко на стойност около 420 лв./ и оборотни пари около 85 лв. от частен супермаркет, намиращ се в с. Добромир - обл. Бургаска. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Руен.

За времето от 03.04.т.г. до 06.04.т.г., чрез отключване на входна решетка и последвало изкъртване на входната дървена врата е проникнато в ОДЗ «Иглика» в к-с «Славейков», откъдето е извършена кражба на : DVD, три грейки и детски играчки / всичко на обща стойност около 140 лв. /. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 06.04.т.г. в Районно управление на МВР - Сунгурларе е получено съобщение от 72 годишна жена от с. Терзийско, общ. Сунгурларе, за това че два дни по-рано двама непознати мъже, представили й се за служители в «Държавната лотария» са я посетили в дома й, предлагайки й включване в игра с награди. Под предлог, че е спечелила от лотарията и че искат да й помогнат при получаванета на дърва за огрев, мъжете й взели сумата от 1 600 лв. спестени пари, след което се качили на лек автомобил и се отправили в неизвестна посока. Работата по установяване на самоличността на извършителите на измамата продължава от служители на Районно управление на МВР - Сунгурларе. 
 
СЪОБЩЕНИЕ : Областна дирекция на МВР - Бургас съобщава, че е обявен прием за курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2009 / 2010 год. Кандидатите за курсанти, живеещи на територията, обслужвана от ОДМВР - Бургас, следва да подадат документи по образец в ОДМВР - Бургас / гр. Бургас, ул. «Христо Ботев» № 46/ в срок от 13.04.2009 год. до 27.05.т.г., всеки работен ден от 14.00 до 17.00 ч. Документите се получават от дежурния постови полицай.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |