В новините
 
10.04.2009 11:42   Новината е видяна 6630 пъти
Хотел "Хризантема" посрещна първите туристи в Слънчев бряг

Израелски туристи откриха новия Сезон’2009 в Слънчев бряг. Днес пристигна в курорта първата организирана група от над 100 израелски туристи. Те бяха настанени в четиризвездния хотелски комплекс „ Хризантема”. Чужденците долетяха с чартърен полет до Варна и Бургас. По време на ваканцията си в Слънчев бряг те ще имат възможност да посетят исторически забележителности, да участват в планинско сафари с джип, фотолов, разходка с яхта, селски и екотуризъм и други атракции. По информация от туроператорските фирми, общо 100 000 израелски туристи се очаква да посетят българското Черноморие през този туристически сезон и по-голямата част от тях ще почиват в Слънчев бряг.

„Израелските туристи имат повишен интерес към нашия туристически продукт. И тази година отбелязваме ръст на израелските туристи в хотелите на дружеството. Освен това, вече над една трета от израелските туристи този сезон идват при нас не за първи път, а за втора и трета поредна година”-съобщи Пейко Янков, изпълнителен директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг - „Слънчев бряг хотел холдингс” АД.  Дружеството включва четиризвездни хотелски комплекси, между които  „Хризантема”, „Тракия”, „Тракия плаза”, „Несебър бийч”, „ Бургас бийч” и др. „ При нас немските туристи няма да бъдат по-малко от миналата година и дори също очакваме ръст. Ще посрещнем още руски, румънски, унгарски туристи. Радостен факт е, че за втора поредна година при нас ще почиват португалци, което е истински успех в един нов туристически пазар като Португалия, която също е морска страна”-отбеляза Пейко Янков.

Всички хотели на „Слънчев бряг хотел холдингс” вече са изцяло договорирани за целия туристически сезон. „Очакваме добър туристически сезон, който няма да отстъпва на миналогодишния и дори може да е по-успешен”- уточни Пейко Янков. Той обаче добави, че като цяло има криза в туризма и това не може да се отрече. „Това е една трудна година за туризма. Но,според мен, кризата е и един своеобразен тест за професионализъм в туризма”-счита изпълнителният директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг. „Тази година „Слънчев бряг хотел холдингс” увеличи размера на реинвестицията в модернизирането и обновяването на хотелската база. Засилихме участието си на големите туристически борси. Предприехме по-гъвкав мениджмънт за търсене и разширяване на нови туристически пазари. Резултатите показват, че сме намерили правилната посока за развитие”-добави Пейко Янков.

http://www.nessebarmedia.com/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |