В новините
 
12.04.2009 01:31   Новината е видяна 3838 пъти
Активират се взломни кражби в Бургаско

На 09/10.04.т.г., чрез оказване на натиск над прозорец от дървена дограма е проникнато в частен офис, намиращ се на ул. «Филип Кутев» в Бургас, откъдето е извършена кражба на метална касета, съдържаща фирмени и лични документи и неразпечатана кредитна карта заедно с ПИН кода. Установено е, че от кредитната карта са направени няколко тегления на обща стойност 2 800 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 10/11.04.т.г., чрез срязване на катинар и оказване на натиск на входна алуминиева  врата, е проникнато в магазин за оптика, намиращ се на бургаската улица «Фердинандова», откъдето е  извършена  кражба на 30 очила от по 120 лв. и 15 рамки от по 100лв., както и на дневния оборот в размер на 1 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

На 10.04.т.г., чрез отваряне пластмасова капачка на резервоар на т.а. «ДАФ», с румънска регистрация, паркиран на пътя София - Бургас, в близост до бензиностанция «Ромпетрол» в посока Бургас, е извършена кражба на 300 л. дизелово гориво на стойност 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |