В новините
 
14.04.2009 12:14   Новината е видяна 3167 пъти
В Бургас правят аквариум

Бургас ще има аквариум ... най-напред нарисуван. Община Бургас ангажира графити майсторите Иван Янков и Димо Шехларски да пресъздадат в картини морската флора и фауна върху няколко бетонни съоръжения на ВиК. Те се намират в разделителния зелен остров на ул. „Стефан Стамболов”, близо до бл. 55 и спортна зала „Младост”.

Спрейовете с боя под налягане, необходими на двамата художници, са закупени от Община Бургас. Материалите, които се използват, са издръжливи на лоши атмосферни условия и дъжд.

Единият обект ще бъде изрисуван с традиционните за Черно море делфини, медузи, рапани и морски кончета. Другият ще бъде покрит с изображения на по-екзотични видове от Световния океан.

Скоро неугледните бетонни съоръжения ще грейнат в ярки цветове и форми. Общинска администрация и двамата художници се надяват да зарадват окото на бургазлии и гостите на града, да покажат, че с малко боя и много фантазия сивата градска среда може да стане интересна и красива.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |