В новините
 
15.04.2009 17:00   Новината е видяна 3300 пъти
Кметът Николов насрочи консултации за определяне съставите на СИК

Кметът Димитър Николов насрочи дата и час за консултации с ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции, както и с партиите и коалициите, които имат членове в Европейския парламент. Целта на срещата е да се определят съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите избори. Тя ще се проведе в Заседателната зала на Община Бургас на 17.04.2009 г. (петък) от  13.00 часа.

Партийните ръководства в Бургас трябва да представят писмено и на електронен носител предложения за участие на техни представители в СИК, както и списък на лицата, които ще заместят предложените от тях лица, ако последните са в трайна невъзможност да изпълняват задълженията си. Списъците трябва да съдържат следните данни: трите имена, длъжност в комисията, ЕГН, образование, адрес, телефон за връзка и партия или коалиция от партии, която предлага участниците в СИК.

За легитимиране на участието си в консултацията, представителите следва да носят пълномощно (оригинално) от централното ръководство на съответната партия или коалиция, че я представляват на територията на община Бургас. Крайният срок за представяне на предложенията е 22.04.2009 г.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |