В новините
 
16.04.2009 20:51   Новината е видяна 3703 пъти
Клуб Comics празнува 11-ти рожден ден с грандиозно парти
Легендарният варненски клуб Comics, един от основоположниците на клубната хаус и техно сцена в България, навършва 11 години от създаването си! Поводът ще бъде отпразнуван със скандално парти на 25 април, като организаторите от Renesanz са поканили специално за вечерта двама гост-диджеи – холандския топ продуцент Koen Groeneveld и италианския минимал техно маестро Claudio Ponticelli. Освен тях зад пулта ще се изявят и българските диджеи Balthazar, JackRock и Stephan Panev. Визията на клуб Comics ще бъде допълнително подсилена от лазерно шоу. Събитието ще има и официално афтърпарти, което ще се проведе в клуб La Playa.
Koen Groeneveld от Амстердам е най-горещото ново име в електронната музика. Саунда му е динамичен микс от тек-хаус, прогресив и техно. Миналата година парчето му “Wake Turbulence” закова първо място в класацията на Beatport и бе номинирано за “Най-добър техно трак на 2008”. След огромния успех Koen продуцира редица успешни авторски парчета и ремикси, най-новият сред които е класиката “Rockafeller Skank” на Fat Boy Slim, който отново се изкачва до върха на класациите, и е издаден за лейбъла на Mark Knight – Toolroom.
Родом от Неапол, Claudio Ponticelli започва да се подвизава като диджей едва 15-годишен. Ориентира се към минимал техното, като е инспириран от типичния италиански и немски звук. Издава продукцията си за лейбъла на A. Paul – Naked Lunch.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |