В новините
 
26.04.2009 23:13   Новината е видяна 3951 пъти
Пиромания Бургас 2009

На 25.04.т.г. около полунощ във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Мерцедес 250 Е», с бургаска регистрация, собственост на 38 годишна жена, паркиран пред бл. 117 в к/с «Братя Миладинови» - от инцидента е изгоряла вътрешната част на купето. Пожарът е потушен от един проивопожарен автомобил и шестима огнеборци. При извършения оглед е открита част от пластмасова бутилка с мирис на бензин. Предстои извършването наповторен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

 На 26.04.т.г. около 01.10 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за горящ кафе - автомат, намиращ се пред магазин «Чикън груп» на ул. «Георги Баев» №23 в к/с «Лазур». Установено е, че от инцидента кафе-автомата е частично изгорял, като при извършения оглед е открита пластмасова стопилка с мирис на петролен продукт. Самоличността на собственика на кафе - автомата, както и стойността на нанесените материални щети са в процес на установяване. Работата по случая продължава.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |