В новините
 
25.04.2009 23:16   Новината е видяна 4458 пъти
Криминална Хроника - Бургас

На 24.04.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на преносим компютър и златни бижута от частна квартира, намираща се на ул. «Рилска» в Бургас, обитавана от 23 годишно момиче - това е 27 год. М.С. от Бургас. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

На 24.04.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на цигари от магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. «Самуил, осъществена на 05.04.т.г. - това е : 25 год. Р. У. от Бургас. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

На 24.04.т.г. по сигнал служители от Районно управление на МВР - Сунгурларе са спрели за проверка л.а. «Шкода фабия», с бургаска регистрация, управляван от 31 год. Н.Н. от с. Садово, общ. Сунгурларе. При извършената проверка на автомобила са намерени и иззети две пластмасови туби с вместимост 5 литра с препарати за растителна защита-хербицид  «Нитрогард 880 А», откраднати от частна земеделска кооперация от с. Везенково. Кражбата е на обща стойност 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство. 


На 23.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в помещение към стопанския двор в с. Кръстина, общ. Камено, откъдето е извършена кражба на 550 л. дизелово гориво, а от товарен автомобил «Шкода» са откраднати ремъци за укрепване на товари. По случая работят служители от Районно управление на МВР - Камено.

На 24.04.т.г. около 10.45 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 55 годишен мъж от Несебър за извършена кражба на сумата от 2 904 лв., съхранявани в кабината на товарен автомобил «МАН», със софийска регистрация, паркиран в складова база «Запад» в Слънчев бряг. Установено е, че в кабината на автомобила е проникнато, чрез взломяване ключалката на дясната врата. По случая работят служители от Районно управление на МВР - Несебър.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |