В новините
 
26.04.2009 23:33   Новината е видяна 4026 пъти
Кризата не пречи на красотата. Флора Бургас 2009

В Бургас бяха връчени престижните награди на „Флора 2009”. На награждаването присъстваха членовете на журито с председател проф. Кръстан Каракашев и представителите на фирмите – участници в тазгодишното издание на цветното изложение.

В началото на тържеството проф. ландш. арх. Каракашев обяви, че дори икономическата криза не е успяла да попречи на великолепната организация на изложбата, защото тя е символ на красотата и колорита на природата. Той приветства бургазлии за тяхното старание и любов към цветята и допълни, че с всяка следваща година „Флора Бургас” става по-пъстра и привлекателна.

Специалната награда за най-добро българско участие взе фирма „Бургасцвет 90 Танев” ЕООД, а гръцката фирма „Мавроматис” грабна приза за чуждестранно участие. За дългогодишен принос към „Флора Бургас” бе отличена „Бургасцвет Баев” ЕООД.

Победители в конкуса за най-добри експонати са фирма „Еврис” ООД от Нови Искър за отрязан цвят, фирма „Бургасцвет 90 Танев” за стайни култури, декоративни култури и дървесна, и храстова растителност, „Бургасцвет Баев” за декоративни растения за открити площи и „Енчо Енчев ЕТЕ” ЕООД от Горна Оряховица за градинска и паркова мебел.

За най-добъро архитектурно оформление на интериор и екстериор първата награда отнесе бургаската фирма „Лео – Иван Димитров” ЕТ, а за новости в технологиите взе друга бургаска фирма – „Йонайко” ООД.

В конкурса за най-добра аранжировка от отрязан цвят бяха отличени фирмите „Бургасцвет 90 Танев” и „Бургасцвет Баев”, а в конкурса за най-добро архитектурно и декоративно оформление на интериора и екстериора първата награда бе присъдена на „Бургасцвет Баев”.

В детския конкурс за рисунка награди бяха раздадени в три възрастови групи. Отличилите се в тях деца получиха чисто нови велосипеди и колоездачни каски. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |