В новините
 
28.04.2009 12:27   Новината е видяна 4201 пъти
Изтича срокът за ползване на отстъпка при плащането на местните данъци в Бургас

Бургазлии могат да спестят някой лев, ако заплатят навреме данък върху недвижимите имоти и такса битови отпадъци за цялата година. Неколкократно обявената отстъпка от 5 % може да се ползва до 30 април 2009 г. Ако гражданите на Бургас нямат възможност или желание да се възползват от тази облекчителна мярка, могат да заплатят задълженията си на четири равни вноски през годината в следните срокове: до 30 април, до 30 юни, до 30 септември и до 30 ноември.

След изтичане на сроковете, върху всяка вноска се начислява законната лихва и е възможно предприемането на мерки за принудително събиране на вземането. Дирекция „Местни приходи от данъци, такси и реклама” при Община Бургас обработва касови плащания на ул. „Александровска” № 83.  За неплатени задължения от минали години и просрочени вноски за текущата 2009-та служителите от дирекцията ще изпращат покани за доброволно изпълнение и ще предприемат действия за принудително събиране на сумите чрез изпращане на преписки към регионалните структури на Агенция за държавни вземания.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |