В новините
 
28.04.2009 14:28   Новината е видяна 11384 пъти
Информационно Обслужване АД ще извърши преброяването на изборите

За пореден път фирмата спечели търга за проброител. В Бургас Информационно Обслужване се ръководи от г-жа Кина Шереметова, която е начело на фирмата повече от 15 години.
 Конкурсът на Централната избирателна комисия за преброител на бюлетините по време на изборите за евродепутати бе спечелен от "Информационно обслужване". На второ място остана другият участник в конкурса фирма "Аксиопеа" АД, чийто собственик е Александър Витанов, бивш изпълнителен директор на "Информационно обслужване". Вчера е била направена проверка на готовността на двете фирми- кандидатки за тяхната готовността по отношение софтуер и други показатели. От "Информационно обслужване" са задължени да поддържат и сайта на ЦИК за срок от 5 години, тъй като толкова е и продължителността на  мандата на евродепутатите ни. В резултата на направените промени в Закона за избор на народни представители и Закона за избор на членове на ЕП вече ще може да се гласува от чужбина и с лична карта, а не само с международен паспорт и военна карта.

Информационно Обслужване" АД - клон Бургас предлага услуги в областта на информационните технологии, отговарящи на всички съвременни потребности и изисквания на своите настоящи и бъдещи клиенти.

Като част от развитата клонова мрежа на най-голямата българска IT компания, "Информационно Обслужване" АД клон Бургас разполага с всички необходими материално-технически ресурси и високо квалифицирани служители.

 

Основна дейност


Разработване, инсталиране, внедряване и поддръжка на съвременни информационни системи
Разработване, инсталиране и поддръжка на локални, глобални мрежи и комуникации, системен и мрежов софтуер
Изграждане и поддръжка на национални и регионални бази данни и електронни регистри
Public key infrastructure (PKI)- електронен подпис StampIT
Клонът е регистриращ орган, част от разработената и внедрена от "Информационно обслужване" АД - "Национална система за издаване на удостоверения за електронен подпис- StampIT"
Предоставяне на консултантски услуги в областта на софтуера, хардуера и информационните технологии
Изграждане и поддръжка на LAN и WAN с висока степен на сигурност и защита
Обучение и професионална квалификация
Обучение, разработване, поддръжка и експертна помощ по внедряване на програмни решения
Сервиз и асемблиране на компютърна техника
Търговска дейност със софтуерни продукти, компютърна и комуникационна техника, периферни устройства и консумативи
Комплексно обслужване на държавната администрация и корпоративни клиенти в областта на информационните технологии
Предоставяне на информация и услуги на база клиент-сървър, на Интернет, SMS и WAP услуги, аутосорсинг (outsourcing) услуги
Управление на проекти за информационни системи
Web дизайн - разработване на концепция за представянето на дейности в Интернет и изготвяне на уеб-сайтове и портали със съвременен дизайн
Разработване на приложения, изграждане на проекти чрез Интернет технологии

Проекти и продукти

Офиси за услуги


"Информационно обслужване" АД - Бургас има 6 офиса за услуги на територията на община Бургас. В тях се предлага съвременно удобно комплексно обслужване на гражданите за Бургас.

Система за интернет достъп до делата на:

Административен съд Бургас и Районните съдилища - Айтос, Карнобат, Несебър, Поморие, Царево, М.Търново и Средец.
Достъп до информацията от Електронния Търговски регистър
Електронна кореспонденция "CREDIT MAIL"

Система "Credit mail" е предназначена за обмен на електронно подписана кореспонденция между търговци. Страните са тематично определени и предварително са уточнени съпътствуващите документи. Обменът на информация е криптиран, което осигурява конфиденциалност. Системата съхранява обменяната електронна кореспонденция по начин, непозволяващ модифицирането и от крайните потребители. Система "Credit mail" е Mail - базирана и работи с централизирана база данни. От две години тя функционира за обмен на писма между "Банка ДСК" и други търговци. Тя е отворена за включване на неограничен брой кореспонденти и неограничен брой теми.


Софтуер за електронно подписване на фактури

Софтуерът е разработен от "Информационно обслужване" АД  и е в помощ на всеки бизнес. Възможността да издавате електронни фактури би подобрила комуникациите Ви с клиенти и контрагенти и би улеснила разплащането с тях. Електронните фактури отговарят на изискванията на Закона за електронния документ и електронния подпис, Закона за счетоводството и Закона за ДДС. Фактурите се изпращат до получателя по електронен път, подписани с електронен подпис, което изключва възможността за изгубване на документа и гарантира неговата идентичност. Електронното подписване на документа е равносилно на саморъчно подписан и подпечатан документ.

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007-2013

Във връзка с изпълнението на проект ESF 2101 02 12015 по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 - „Иновации и креативност в управленската и оперативна дейност на персонала в организации от ИТ отрасъла", „ИО" АД Бургас е успешен партньор на проекта - www.hpc.bfu.bg/esf .


Контакти

Клон Бургас Адрес: гр. Бургас, ул."Янко Комитов" №3
Телефон: 056/88 65 88, факс: 056/88 35 88
e-mail: burgas@is-bg.net
http://www.is-vn.bg/

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |