В новините
 
28.04.2009 14:45   Новината е видяна 4412 пъти
Реджио Старс - Европейска награда за иновативни регионални проекти

Инициативата на Генерална дирекция „ Регионална политика” цели осъществяването на обмен на добри практики между Европейските региони и подобряване на икономическата ситуация в тях чрез промяна и въвеждане на иновативни елементи в развитието им.

Практическата цел на Реджио Старс наградите е да идентифицира добрите практики в развитието на Европейските региони и да привлече вниманието към иновативни и оригинални проекти които могат да бъдат приложени от други региони на територията на Съюза.

Реджио Старс наградите, наричани още Награди за иновативни проекти, формират част от обновеното усилие за публичност, предложено в Комюникето на инициативата „Региони за икономическа промяна” (COM(2006) 675).

В Комюникето се казва: “съставна част от политиката за публичност на инициативата „Региони за икономическа промяна” е създаването на годишни награди за иновация за най-добрите проекти в избрани теми свързани с модернизацията на икономиката. Тези награди ще подобрят информираността относно добрите практики , ще стимулират обмяната на опит и ще осигурят видимост за прогресивното мислене.”

Участниците могат да представят своите проекти в 6 различни категории, които варират от иновативно приложение на информационни технологии до практики на социално включване на малцинствени или миграционни групи от население. Кандидатурите са ограничени до 3 за регион, а крайният срок за подаване е 17 Юли 2009 г. Повече информация можете да намерите тук


Източник: Дирекция „Управление на средствата от ЕС” на МФ





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |