В новините
 
02.05.2009 14:57   Новината е видяна 4165 пъти
Красимир Балъков и Спорт Депо зарадваха децата от СОС Детски селища България

Красимир Балъков, футболисти от ПСФК „Черноморец – Бургас” и представители на компанията Спорт депо, дариха децата от Детски селища България с много подаръци по време на официалното откриване на магазина на фирмата в новооткрития МОЛ Бургас Плаза.

Красимир Балъков, който е посланик на добра воля на Детски селища България подари почетно флагче на отбора и специално изработена фланелка в паспарту, символизираща връзката между футболния клуб и децата. Той, заедно с многото присъстващи футболисти на тима, раздадоха десетки автографи както на децата, така и на многото присъстващи граждани, дошли специално, за да получат автограф лично от футболната легенда.

Представителите на фирмата бяха подготвили за децата ролери, скейтбордове, волейболни топки, комплекти за бадминтон, игри за свободното време. 

Мениджърът на „акулите” Красимир Балъков и собственикът на компанията Красимир Цонов заявиха, че с тази акция се поставя началото на едно по-мащабно сътрудничество, което ще има за цел популяризирането на спорта сред младежите. Благотворителните акции ще продължат, като в съвсем скоро време ще бъде подготвена и следващата мащабна проява от такъв характер. 

Футболистите и спортно-техническия екип на отбора на „Черноморец – Бургас” получиха златни клиентски карти от компанията, с които ще могат да купуват стоки от всички магазини на „Спорт депо” в страната с големи отстъпки.

В края представителите на медиите, гостите на откриването и посетителите на магазина, получиха ефектни подаръци от любезните домакини.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |