В новините
 
02.05.2009 15:27   Новината е видяна 4114 пъти
Ивайло Дражев разпраща доноси срещу бургаски футболен клуб

Във връзка с публикации в днешния печат и електронни сайтове, по повод сигнала на г-н Ивайло Дражев до ДАНС, Главния Прокурор на Рeпубликата, до Агенцията за Финансово разузнаване, до Народното събрание Комисията по младежта и спорта, до Държавната агенция по хазарта,  за участието на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД в уговорени мачове, ръководството на клуба ще извърши незабавна проверка във връзка с тези клеветнически информации.


      Спортно-техническото ръководство на клуба заявява ясно и категорично, че отборът на „Черноморец – Бургас” и негови представители не участват в уговорки на мачове и е под достойнството ни да го правим. 


      Ръководството на клуба ще направи щателна проверка на изнесените факти и твърдения от лицето Ивайло Дражев. Ще предприемем всички законови действия за установяване на източниците на информация и след това ще потърсим правата си по съдебен ред за оклеветяването и накърняването на доброто име на нашия клуб. 


     Ние играем честно и не подлагаме на никакво съмнение резултатите постигнати в двубоите със Сливен и Локомотив Мездра, които са посочени в сигнала на Дражев. Дори може да съжаляваме за пропуснатите възможности да победим и в двата мача. Отборът на „Черноморец – Бургас” първи в страната  въвежда и налага европейските стандарти в организацията на футболния процес на всички нива в своите структури и е извън контекста на нашите разбирания, дори да коментираме такива теми, които обаче за огромно наше съжаление, не са прецедент във футболното ни първенство. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |