В новините
 
04.05.2009 02:35   Новината е видяна 4169 пъти
Маруся Любчева се включи в екипа на щанда, представящ България в Европейския парламент в Страсбург
При огромен интерес преминава представянето на Феномена "Белоградчишки скали" в Европейския парламент, организирано от евродепутата от ПЕС Маруся Любчева.
Подредената фотоизложба на "българското чудо" включва фотоси на Белоградчишките скали, рисунки на ученици, участвали в пленера по повод инициативата за включване на природния феномен в номинациите за едно от седемте чудеса на света и няколко филма. Със съдействието на представители на Българската мисия в Страсбург, българският щанд беше изпълнен освен с материали за Белоградчик и с много други рекламни материали за България. Бяха презентирани няколко филма за Белоградчишките скали. С дегустация на български вина от района Любимец, усещането за българско присъствие беше по-пълно. Към екипа от Белоградчик и Видин успешно се включиха български студенти, които също се представиха като добри екскурзоводи за любопитните посетители.
На щанда беше организирано и импровизирано гласуване в подкрепа на номинацията на Белоградчишките скали. Със сигурност това е едно от най-успешните български представяния в Европейския парламент. Не съвсем пълна информация показва, че през Европейския парламент до около 14 ч са преминали около 25 000 души.
Маруся Любчева се включи също в екипа, работещ на щанда. Тя организира и дискусия в една от залите на ЕП за дейността на групата на българските социалисти и ролята на междуинституционалните взаимодействия в процеса на вземане на решения. В дебата се включиха гости на Деня на отворените врати, сред които имаше много млади хора.
Маруся Любчева участва и в общата дискусия, организирана от групата на ПЕС за политиката на социалистите и социалдемократите и за участието в европейските избори. Заедно със своята колежка от Германия Евелине Гебхарт, те отговаряха на въпросите на европейски граждани в специално организирания от социалистите панел.

http://focus-news.net/?id=n1176942




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |